Jeg liker nachos, jeg ELSKER nachos!!! Dette er en rett jeg har hatt oppheng i fra jeg gikk gravid for 1 år siden og jeg kan lett spise det en eller flere ganger i uka om mannen ikke måtte ha litt variasjon…
Nå har jeg fått øynene og munnen opp for en ny variant, buffalo kylling dip og nacho chips…
Får vann i munnen bare av å tenke på det, for det smaker alldeles himmelsk og metter så mye mer enn vanlig nachos.
Oppskrift: Jeg tar det på gefulen… Men kan rable ned ca det jeg bruker i min
– En grillet kylling
– 1 beger creme fresh
– 1 beger philadelfia kremost
– 1 ss siracha saus
_ 1 pose mozerella og cheddar ost (revet)
– krydder etter smak (salt, pepper, løkpulver, hvitløkpulver, litt chilli)
Dette gjør du:
Plukk kyllingen fri for kjøtt, riv kjøttet opp smått og ha i en bolle
bland inn cremefresh og kremost, krydder, siracha og to never med ost og bland godt sammen.
Hiv så blandingen i en ildfast form, ha litt revet ost på toppen og smekk inn i ovnen på 180 grader i ca 25 minutt
La dette hvile 5 minutt før servering. Serveres med nachos chips, salat og ønsket tilbehør.