Buffalo kylling dip

Categories Blogg

Jeg liker nachos, jeg ELSKER nachos!!! Dette er en rett jeg har hatt oppheng i fra jeg gikk gravid for 1 år siden og jeg kan lett spise det en eller flere ganger i uka om mannen ikke måtte ha litt variasjon…

Nå har jeg fått øynene og munnen opp for en ny variant, buffalo kylling dip og nacho chips…
Får vann i munnen bare av å tenke på det, for det smaker alldeles himmelsk og metter så mye mer enn vanlig nachos.

Oppskrift: Jeg tar det på gefulen… Men kan rable ned ca det jeg bruker i min

– En grillet kylling
– 1 beger creme fresh
– 1 beger philadelfia kremost
– 1 ss siracha saus
_ 1 pose mozerella og cheddar ost (revet)
– krydder etter smak (salt, pepper, løkpulver, hvitløkpulver, litt chilli)

Dette gjør du:

Plukk kyllingen fri for kjøtt, riv kjøttet opp smått og ha i en bolle
bland inn cremefresh og kremost, krydder, siracha og to never med ost og bland godt sammen.
Hiv så blandingen i en ildfast form, ha litt revet ost på toppen og smekk inn i ovnen på 180 grader i ca 25 minutt

La dette hvile 5 minutt før servering. Serveres med nachos chips, salat og ønsket tilbehør.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *